Är det dags att skrota bilen?

Hej och god middag alla kära läsare som jag har på den här bloggen! Jag hoppas att ni alla haft en bra dag så här långt och att ni haft tid till att vara ute i det sköna vårvädret? Idag tänkte jag att jag skulle skriva några ord om ett företag som jag har fått god hjälp av när jag skrotat bilen. Tollarps Bilskrot. Denna bilskrot i Tomelilla berättade min chef om. När han hörde att jag skulle skrota min gamla bil så berättade han för mig att han lämnat in sin krockskadade bil dit, och han höll också en liten föreläsning om både vår miljö, vikten av att återanvända, och än viktigare att satsa på att köpa en bil som är miljövänlig, nästa gång det är dags att köpa bil! Vi jobbar inom kommunen och vi har flera olika verksamheter igång där bilar används flitigt vareviga dag. Det händer att de bilar som till exempel hemtjänsten har använt, behöver lämnas in för skrot, så nu finns det ett PM som säger att dessa verksamheter skall lämna in bilarna till Tollarps Bilskrot.  

 

Jag tycker det känns viktigt att berätta om det här för er, så att ni läsare känner till att den här möjligheten till att skrota sin bil, nu finns även i Tomelilla. Man behöver inte åka till någon stad längre bort, bara detta är ju klimatsmart! Nu när ni vet om att denna bilskrot i Tomelilla finns, hoppas jag att ni kommer att använda er av den när det behövs. Tipsa nu gärna både vänner och bekanta om det här, för jag tror nog att de alla vill göra en liten men god insats för vår miljö! Detta var faktiskt allt jag hade att berätta för er nu!