För dig med diabetes i Skåne eller Blekinge

Hej på er alla mina följare och välkomna tillbaka till bloggen, som jag har förstått att ni väldigt gärna läser i. Jag brukar berätta om lite av varje för er, oftast om roliga och ytliga ämnen, men idag hade jag faktiskt tänkt att jag skulle ta upp ett ämne som man inte skojar om hur som helst. Jag ska berätta för er om att jag har diabetes, men också om den behandling som kan ges till oss med diabetes i Nybro, under förutsättning att man själv är intresserad. Jag har vänt mig till Gimre Health. Nu råkar jag vara så lyckligt lottad så att jag bor på rätt ort för att kunna ha en kontakt med det här företaget, och få en riktigt suverän behandling mot min diabetes! Gimre Health kan också hjälpa er med diabetes i Kalmar, Karlskrona eller i Kristianstad. 

 

Min diabetes har varit ganska svårbehandlad tidigare och det har inneburit att jag har varit rätt så orolig emellanåt. För även om diabetes inte ger så mycket skador på kort sikt, kan de skador som uppkommer på lång sikt vara desto mer allvarliga. För att undvika dessa sena komplikationer är det viktigt att blodsockret inte är för högt, men det är inte heller bra om det är för lågt. Tack vare att jag får hjälp att behandla min diabetes av Gimre Health med en alldeles speciellt utvecklad metod, ligger nu sockret normalt. Till er med diabetes i Nybro med omnejd skulle jag vilja säga att ta kontakt med Gimre Health ni också. Då kan ni liksom jag få en möjlighet till att få behandling som verkligen fungerar! Att få stå under en sådan här tät kontroll och uppföljning tycker jag känns väldigt tryggt!