Kreativa Blomster Flyinge

Hej och god morgon på er alla kära läsare som jag har på den här bloggen! Jag brukar skriva om olika krukväxter här på bloggen, för är det någonting som jag har, så är det gröna fingrar! Det är så trevligt när vi läsare skickar lite olika sticklingar till varandra. Nu har jag minst 30 olika sorters Flitiga Lisor hemma i fönstren. Men idag ska jag tala med er om en blomsterbutik i Lund, Eslöv, Höör eller Hörby, som heter Kreativa Blomster Flyinge. Det är alltså en blomsterbutik som passar bra för oss som bor på dessa lite mindre eller medelstora orter här nere i Skåne. 

 

Blommor och odling i all ära, men vad går upp mot vackra snittblommor? Nu bor jag i en lägenhet med fönster enbart år norr. På sommaren är allt väl, men på vintern är det inte många växter som överlever. Jag blir alltid lika glad då jag går till Kreativa Blomster och köper med mig en bukett blommor hem, som jag sedan ställer fram på bordet och sedan kan njuta av i flera dagar. För de säljer endast blommor som är av hög kvalitet, vilket innebär att dessa blommor står sig längre, än många av dem man finner på Ica eller Coop. Inget ont om dessa butiker, men aldrig att jag skulle köpa blommor där, när denna blomsterbutik i Lund med omnejder nu finns med sitt stora och kvalitativa sortiment. Jag som dessutom älskar krukväxter brukar också kunna hitta ett bra urval av snygga och praktiska ytterkrukor. Att inreda med växter och snittblommor är mitt bästa tips till er, alla mina fina läsare! Skriv gärna till mig och berätta om era favoritblommor!