Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ

Hej och god eftermiddag på er alla mina fina läsare som jag har på den här bloggen! Jag brukar skriva om olika krukväxter här på bloggen, och även om min kolonilott där jag odlar grönsaker på sommaren. För är det någonting som jag är intresserad av så är det just allt inom blommor och odling! Men i det inlägget som jag skriver till er just nu, ska jag tala med er om en blomsterbutik där man kan köpa vackra och hållbara blommor i Örkelljunga, som heter Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. Det är så bra att vi som bor i denna lite mindre ort, eller häromkring inte behöver bege oss till någon större stad långt bort, för att köpa blommor. 

 

Blommor och odling i all ära, men vad går upp mot vackra snittblommor? Nu bor jag i en lägenhet med fönster enbart åt nordost. På sommaren är allt väl, men på hösten och vintern är det inte många växter som trivs. Jag blir alltid lika glad då jag går till Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ och köper med mig en bukett blommor hem, som jag sedan ställer fram på bordet och får njuta av i flera dagar. För de säljer endast blommor som är av högsta kvalitet, vilket innebär att dessa blommor står sig längre än många av dem man finner i matvarubutikerna. Aldrig att jag skulle köpa blommor där, när det går att köpa blommor i Örkelljunga på Lilla Tingbergs Gott för Kropp o Själ, med sitt stora och kvalitativa sortiment! Jag som älskar krukväxter, brukar också kunna hitta ett bra urval av snygga och praktiska ytterkrukor. Att inreda med växter och snittblommor är mitt bästa tips till er! Det vore så roligt om ni ville lägga ut lite bilder på era blommor och krukväxter på Facebook!