Tina Små & Stora Fötter

God morgon och hej på er, alla mina härliga läsare som jag kommer i kontakt med här på bloggen. En del av er i alla fall, då ni kommenterar och tycker till om det som jag skriver om. Jag jobbar som servitris på en av stadens restauranger. Det är oftast mycket att göra och efter en arbetsdag är jag alltid riktigt trött i fötterna! Därför går jag på fotvård i Trelleborg, på ett fotvårdsinstitut som heter Tina Små & Stora Fötter

 

Den här fotvården hjälper verkligen mot trötta och ömmande fötter. Jag tror det vore bra om jag berättade lite mer för er om Tina Små & Stora Fötter, så att ni som behöver fotvård i Trelleborg, eller fotvård i Svedala eller Vellinge vet vart ni kan vända er om ni nu tror att det här med fotvård kunde vara någonting även för er? På det här fotvårdsinstitutet arbetar det endast diplomerade fotvårdsterapeuter, som dessutom är mycket erfarna då det gäller att ta hand om allehanda problemfötter. Det kan vara folk med diabetes som behöver denna fotvård i Trelleborg, eller så är det de personer som lider av hälsprickor eller liktornar eller nageltrång som kan ha stor nytta av att gå dit. Men man ska inte glömma av att det också bara kan vara skönt att få sina fötter ompysslade, en skön och avkopplande stund! Liksom andra går på massage, så går jag på fotvård! Nu fungerar jag mycket bättre på mitt jobb, så jag tänker definitivt fortsätta att gå på denna fotvård! Jag rekommenderar alla mina läsare att ta kontakt med Tina Små & Stora Fötter. Skriv gärna till mig och berätta om era egna upplevelser i samband med fotvård!