Vägledning av ett medium

Hej på er alla mina kära och lojala läsare och välkomna hit till bloggen ännu en gång! Jag hoppas att ni alla mår riktigt bra i solen och värmen och att ni har många spännande saker att se fram emot både idag och under resten av veckan. I den här bloggen tycker jag om att dela med mig om sådant som får oss att må bra, så därför hade jag tänkt att tala med er om ett medium som ger vägledning i Lund, något jag varmt kan rekommendera er, gå i så fall till Anna Medium i Skåne. 

Jag får vägledning som gör att jag känner mig mer tillfreds med tillvaron. Det är inte lätt att vara högkänslig och lätt ta in sådant som andra anser vara trams, jag kan känna energier i mitt hus ifrån de själar som vandrat över till andra sidan, men jag har inte själv den mediala förmågan som krävs för att prata med dem och höra vad det är de vill, så det är därför jag har tagit kontakt med Anna Medium i Skåne och med hjälp av hennes vägledning i Lund fått svar på en del frågor, och en sak jag ska försöka utveckla är min mediala förmåga, jag hade passat som medium i framtiden tyckte Anna medium i Skåne. Nu är det så här, att denna vägledning i Lund med omnejd handlar inte bara om det här med andevärlden. Anna, hon som har det här företaget, är en person som har stor erfarenhet av att möta människor i olika situationer och kriser och hon kan vara en riktigt bra medmänniska och samtalspartner för den som skulle behöva det, och utöver detta ger hon även healing.